ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Εκφράζουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην WEBLET τα λαμπρά μυαλά πίσω από τον άψογο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας της R4W. Η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία σας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παροχή στους πελάτες μας μιας απρόσκοπτης και ευχάριστης εμπειρίας ενοικίασης αυτοκινήτων.

Κατασκευή ιστοσελίδας
για εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Ο κύριος στόχος μας όταν ζητήσαμε το σχεδιασμό ιστοσελίδας ήταν να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας μέσω της διαδικτυακής μας παρουσίας, καθώς το γραφείο μας βρίσκετε σε σημείο με χαμηλή κίνηση επισκεψιμότητα των πελατών μας είναι σχεδόν μηδενική. Η Weblet δημιούργησε μια στρατηγική τόσο για τους χάρτες google όσο και για την παρουσία μας στην ιστοσελίδα που απέδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς η ιστοσελίδα μας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα στην αναζήτηση google. Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας ήταν πολύ προσιτό. 

Αποτέλεσμα

Επίσης, αρκετοί από τους πελάτες μας μας έχουν συγχαρεί για την ιστοσελίδα μας, ενημερώνοντάς μας ότι μας επέλεξαν έναντι των ανταγωνιστών λόγω της ευκολίας να δουν τη διαθεσιμότητα ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της ιστοσελίδας μας, της διαφάνειας των τιμών και της ευκολίας επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό γράψαμε αυτό το άρθο ώστε να ευχαριστήσουμε τη WEBLET, μία κορυφαία επιλογή για την κατασκευή ιστοσελίδας στα Χανια.